Wilt u uw wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, vaatwasmachine of gasfornuis verkopen? Wij kopen witgoed voor de beste prijs.

Oude wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasmachine of gasfornuis verkopen

www.wijkopenwitgoed.nl is dé plek voor het verkopen van uw oude witgoed dat u niet meer gebruikt. Voor zowel zakelijk (partijen witgoed) als particulier (enkele apparaten) bent u hier aan het juiste adres. Vrijwel elke machine is altijd nog wel wat waard: of hij nog helemaal werkt of dat hij helemaal niets meer doet!

Hoe beter de staat van uw oude witgoed, des te meer geld u kunt ontvangen voor uw oude wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasser en of gasfornuis. Met ons contactformulier kunt u makkelijk en snel aangeven wat u te bieden heeft, eventueel een foto opsturen. Voor u het weet komen wij uw oude witgoed ophalen.

Uw oude wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasmachine of gasfornuis laten ophalen?

Als u wilt dat wij uw oude wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasmachine of gasfornuis laten ophalen. “Wij kopen witgoed” komt die niet alleen gratis ophalen maar je krijgt er ook nog eens geld voor.

Wilt u uw oude wasmachine laten ophalen?
Of uw oude wasdroger laten ophalen?
Of uw oude koelkast en of vriezer laten ophalen?
Of uw oude fornuis laten ophalen?
Of misschien uw oude vaatwasser laten ophalen?
Wij komen niet alleen uw oude witgoed ophalen. Als het in een goede staat is geven weer er ook nog eens geld voor. Uw oude wasmachine, wasdrogers, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en of fornuis is dus nog geld waard.

Wij kopen Witgoed (werkend of defect)

wasmachines, wasdrogers, tafelmodel, combi of dubbeldeurskoelkasten (cfk vrij R134a/R600A) , vriezers, gasfornuizen of vaatwassers. Let op! koelkasten / vriezers alleen werkend.

Wasmachines, drogers en vaatwassers kopen wij werkend en defect. Overig witgoed zoals koelkasten en vriezers enkel werkend i.v.m strikte eisen milieu en wetgeving.

Wij zijn elke dag bereikbaar en ontvangen graag een foto om een idee te krijgen van de staat van uw oude witgoed. Ook zijn wij geïnteresseerd in partijen witgoed: zie zakelijk.

“Wij kopen Witgoed” zorgt voor het transport en kunnen het vaak binnen 24 uur al ophalen. Directe contante uitbetaling aan de deur! Indien de voorkeur uitgaat naar bankoverschrijving is dat natuurlijk ook mogelijk.

Spoed..!! Het is bij ons mogelijk om nog op dezelfde dag uw oude witgoed te komen ophalen.

Heeft u verder nog vragen kunt u altijd bellen of mailen, u ontvangt binnen 24uur een reactie van ons.