Oude witgoed laten ophalen en of verkopen kan u geld opleveren. Uw oude witgoed is vaak nog geld waard. “Wij kopen witgoed” komt uw oude wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, vaatwasser en of fornuis gratis bij u ophalen. Als uw oude witgoed nog in redelijke staat is dan geven wij er ook geld voor.

Voordelen oude witgoed laten ophalen en of verkopen

Gratis uw oude witgoed ophalen
Binnen 24uur opgehaald
Snel weer extra ruimte

Heeft u een nieuwe keuken en of past uw witgoed niet meer bij uw interieur? Of heeft u schade aan uw oude witgoed waardoor u een nieuw moet kopen? Hoe dan ook blijft u vaak met uw oude witgoed zitten. Deze neemt ruimte in beslag die u waarschijnlijk niet heeft. Uw heeft waarschijnlijk ook geen vrachtwagen of vervoer om uw oude wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, vaatwasser en of fornuis zelf af te voeren.

“Wij kopen witgoed” komt gratis uw oude witgoed ophalen en als het in redelijke staat is dan geven wij er ook geld voor. heeft u een wasmachine te koop aangeboden of ander apparaat wij betalen direct betaling aan de deur maar overschrijving is ook mogelijk. Wij kopen het oude apparaat binnen 24uur ophalen. Zo heeft snel weer extra ruimte die u wel beter kunt benutten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over milieuwetten en regelgeving. Als het mogelijk is zullen wij uw oude witgoed een tweede kans geven en anders zorgen wij ervoor dat het netjes wordt gerecycled.

Uw oude witgoed is geld waard

Uw oude witgoed is geld waard, werkend of defect. Als uw oude witgoed gerepareerd kan worden dan krijgt u er geld voor. U krijgt er nog meer voor als uw oude wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, vaatwasser en of fornuis nog in goede staat is.

U kunt ons bellen op 06-44220867 of vul direct het contactformulier in dat bij u past. Bent u particulier klik dan op particulier en voor bedrijven klik op zakelijk. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw oude witgoed op te halen en of te kopen.

Oude witgoed laten ophalen en of verkopen